Reklamné oznámenie
Mastermont - stavebná spoločnosťhttps://www.mastermont.skmonolitické stavby Žilina, rodinné domy, ploty, tesárske konštrukcie, DOKA, PERI
MAĽOVANIE NA TVÁR https://www.malovanienatvar.comMaľovanie na tvár a telo profesionálnymi farbami, balónové brány a zvieratká, TVORIVÉ dielne
kuchyne na mieru Žilinahttps://www.kuchynenamieru.euVýroba kuchynských liniek a nábytku na mieru v modernom aj klasickom prevedení.Stolárstvo Žilina
Hubárske cestoviny
Hubárske cestoviny
Potrebujeme:
Cestoviny vrtuľky
Čerstvé huby - šampiňóny
Cesnak, Petržlenová vňať, Olej, soľ
Postup:
Cestoviny povaríme v osolenej vode a vyberieme.
Huby nakrájame nadrobno alebo rozmixujeme v mixéry.
Na panvičku dáme trošku oleja a pridáme huby. Podusíme.
Tesne pred dokončením pridáme roztlačený cesnak a odstavíme.
Zmiešame s cestovinami a pridáme najemno posekanú petržlenovú vňať.
Osolíme podľa chuti.
Množstvo ingrediencií neuvádzam. Všetkého dať podľa chuti.
Môže sa podávať teplé aj studené.
Inšpirácia od Amandi nahuby.sk