Reklamné oznámenie
Mastermont - stavebná spoločnosťhttps://www.mastermont.skmonolitické stavby Žilina, rodinné domy, ploty, tesárske konštrukcie, DOKA, PERI
MAĽOVANIE NA TVÁR https://www.malovanienatvar.comMaľovanie na tvár a telo profesionálnymi farbami, balónové brány a zvieratká, TVORIVÉ dielne
kuchyne na mieru Žilinahttps://www.kuchynenamieru.euVýroba kuchynských liniek a nábytku na mieru v modernom aj klasickom prevedení.Stolárstvo Žilina

Hubárske cestoviny


Hubárske cestoviny

 

Potrebujeme:

Cestoviny vrtuľky

Čerstvé huby - šampiňóny

Cesnak, Petržlenová vňať, Olej, soľ

 

Postup:

Cestoviny povaríme v osolenej vode a vyberieme.

Huby nakrájame nadrobno alebo rozmixujeme v mixéry.

Na panvičku dáme trošku oleja a pridáme huby. Podusíme.

Tesne pred dokončením pridáme roztlačený cesnak a odstavíme.

Zmiešame s cestovinami a pridáme najemno posekanú petržlenovú vňať.

Osolíme podľa chuti.

Množstvo ingrediencií neuvádzam. Všetkého dať podľa chuti.

Môže sa podávať teplé aj studené.

 

 

Inšpirácia od Amandi nahuby.sk